Heb je afgelopen maandag of vrijdag Voetbal International met Johan Derksen gemist? Dan wil je deze gemiste VI aflevering natuurlijk graag terugzien. Gelukkig kan dat ook. Een gemiste VI aflevering met Johan Derksen kun je namelijk altijd weer gratis online terugkijken. Je hoeft hier dus geen torenhoge kosten voor te betalen, zoals bij bijvoorbeeld Ziggo of UPC het geval is.

Voetbal International met Johan Derksen

Als je een gemiste aflevering van Voetbal International terugkijkt dan kun jij ook weer meelachen met je collega’s en vrienden over de grappen die René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen tijdens de uitzending maakten. Verder kun je dan ook mee discussiëren over de onderwerpen die in het programma besproken werden.

Aflevering VI met Johan Derksen online terugkijken

Johan Derksen is een vaste presentator van het bekende programma Voetbal International. Hij is een voormalig voetballer met een zeer actieve spelerscarrière. Nadat hij zijn voetbalcarrière beëindigde werd hij sportjournalist, zijn specialisme was voetbal. Johan Derksen werkt al sinds 1977 voor het weekblad Voetbal International. Van 200 tot 2013 was hij hier hoofdredacteur. Als je graag kijkt naar het televisieprogramma Voetbal International met Johan Derksen, dan kan je een gemiste aflevering altijd nog online terugkijken.

Online VI met Johan Derksen terugzien

Wanneer je een aflevering van Voetbal International met Johan Derksen gemist hebt dan kan je deze gemiste aflevering gelukkig altijd online terugzien. Dit kan heel gemakkelijk online. Het terugkijken van een VI aflevering met Johan Derksen kost je helemaal niets.

Johan Derksen in VI terugkijken

Er zijn verschillende websites waarop je een gemiste VI aflevering met Johan Derksen online terug kunt kijken. Zo kan je de gemiste aflevering dus heel makkelijk terugzien op je laptop of je smart-tv. Verder is het ook mogelijk om een gemiste VI-aflevering met Johan Derksen online terug te kijken op je tablet. Er zijn diverse apps verkrijgbaar waarmee je het programma op je tablet terug kunt zien.