Heb je gisteren Voetbal International met René van der Gijp gemist? Dan is er helemaal niets aan de hand. Deze gemiste VI aflevering kan je namelijk gratis online terugkijken. Dit kan dus gewoon voor niets. Je hoeft hier dus geen hoge kosten voor te betalen, zoals bij UPC of Ziggo.

VI met René van der Gijp

Door een gemiste VI aflevering met René van der Gijp terug te kijken, kun jij ook weer meepraten met je collega’s en vrienden over de onderwerpen die in het programma besproken werden. Verder kun je ook weer mee lachen om de grappen van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee.

Voetbalanalist Rene van der Gijp bij VI

René van der Gijp is een van de vaste presentatoren van Voetbal International. Deze oud-voetballer is een bekend voetbalanalist. René van der Gijp heeft een lange voetbalcarrière van veertien jaar. In de Eredivisie heeft hij onder meer gespeeld voor PSV, Heerenveen en Sparta. Verder was hij rechtsbuiten voor de Zwitserse voetbalclub Neuchâtel Xamax, FC Aarau en de Belgische club Lokeren. Verder kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. René van der Gijp speelde meer dan vijftien interlands tussen 1982 een 1987.

Televizier Talent Award

Toen de voetballer zijn voetbalcarrière beëindigde werd hij voetbalanalist. Dit deed hij onder meer voor het programma Voetbal International. Hij is zo’n goede analist dat hij in 2010 werd genomineerd voor de Televizier Talent Award. Daarnaast schreef hij in 2012 het boek Gijp dat een bestseller werd. Het boek is bekroond met de NS Publieksprijs.

VI met René van der Gijp gemist

Op dit moment is René van der Gijp nog steeds voetbalanalist bij Voetbal International. Als je dit programma graag kijkt, maar een keer een aflevering hebt gemist dan kan je deze gemiste VI aflevering met René van der Gijp gelukkig altijd nog online terugkijken. Dit kan via je laptop, smart-tv of tablet. Er zijn tal van sites en apps waar je de gemiste VI aflevering kunt terugkijken.