Heb je gisteren of vanavond de aflevering van Voetbal International met Wilfred Genee gemist? Dan wil je deze aflevering natuurlijk graag terugzien. Dit kan ook gewoon. Een gemiste VI aflevering met Wilfred Genee kan je gewoon weer online terugkijken. Dit kan helemaal voor niets.

VI aflevering met Wilfred Genee terugkijken

Door een gemiste VI aflevering met Wilfred Genee online terug te kijken, kun jij ook meepraten met je collega’s en vrienden over de onderwerpen die in het programma werden behandeld. Verder kun je ook weer meelachen over de grappen die Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee maakten.

Voetbal International met Wilfred Genee

Wilfred Genee is de vaste presentator van Voetbal International. Dit voetbalprogramma wordt wekelijks op maandag- en vrijdagavond uitgezonden op RTL7. Wilfred Genee heeft al voor veel media gewerkt, waaronder SBS6, Canal+ en RTL5. Op dit moment werkt hij voor BNR Nieuwsradio en RTL7. Wilfred Genee maakt in Voetbal International, samen met Johan Derksen en René van der Gijp, echt authentieke televisie. Voetbal International is een erg populair programma. Er kijken iedere week duizenden mensen naar. Het programma is zo succesvol dat het in 2011 zelfs een Televizier Ring won.

Online VI met Wilfred Genee terugzien

Als je laatst een aflevering van Voetbal International met Wilfred Genee hebt gemist en deze aflevering terug wilt zien dan kan dat. Een gemiste VI aflevering kun je namelijk gewoon online terugkijken op je laptop of smart-tv. Er zijn diverse websites beschikbaar waarop dit gratis kan. Je hoeft hier dus niets voor te betalen, zoals bij UPC of Ziggo wel het geval is.

 

Gemiste VI aflevering met Wilfred Genee kijken

Verder is het ook mogelijk om een gemiste VI aflevering met Wilfred Genee online terug te kijken op je tablet. Dit kan je doen door gratis een van de vele apps te downloaden. Het moge duidelijk zijn; er is altijd wel een manier om VI terug te kijken.